Direct juridische hulp nodig? Klik hier! of bel 024-3243709

Strafrecht

Bent u aangeklaagd voor het rijden onder invloed, of voor een (vermeende) mishandeling of verkrachting? Heeft de rechter u een ontnemingsmaatregel opgelegd? Verweij advocaten kan u in alle gevallen juridische bijstand verlenen.

Rechtsbijstand in strafzaken verlenen wij zowel op toegevoegde als op betalende basis waarbij we aan verdachten in het gehele land rechtsbijstand verlenen. Het kan daarbij gaan om veel voorkomende kwesties zoals mishandeling, diefstal, heling en rijden onder invloed, maar ook om ernstige zaken zoals moord, doodslag of verkrachting.

Ontnemingsmaatregel: neem tijdig contact op

Bij een afzonderlijke uitspraak kan de rechter iemand die is veroordeeld voor een strafbaar feit een ontnemingsmaatregel opleggen. Een ontnemingsmaatregel is de verplichting tot betaling van een geldbedrag aan de Staat ter ontneming van het wederrechtelijk verkregen voordeel. De oplegging van een ontnemingsmaatregel kan grote gevolgen hebben. Neemt u derhalve tijdig contact op voor adequate rechtsbijstand.

Wij kunnen u in een gratis eerste oriënterend gesprek goed informeren over de mogelijke gevolgen van u strafzaak en aangeven hoe wij u kunnen helpen. Bel of mail een van de advocaten hiernaast.

Bij strafzaken is snelle en adequate juridische onontbeerlijk. Bel hiervoor direct een van de volgende advocaten

4.jpg

mr. Hester Wolfs

Roland Verweij

mr. Roland Verweij

Heeft u een juridische vraag?

Het eerste oriënterende gesprek is altijd kosteloos.

Heeft u een vraag?
Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar via:
+31 (0)24 – 3243709
Wilt u liever dat wij bellen?
Of stel hieronder uw vraag: