Direct juridische hulp nodig? Klik hier! of bel 024-3243709

Tarieven

Bij Verweij advocaten is het eerste oriënterende gesprek altijd kosteloos. In dat gesprek vertellen wij u duidelijk wat u van ons kunt verwachten en welke tarieven wij hanteren voor onze juridische diensten. Onze tarieven zijn altijd zeer scherp. Als u ons inschakelt, kunt u doorgaans kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Vast uurtarief

Het vaste uurtarief is de meest gebruikelijke vorm van factureren bij advocaten. Per uur betaalt u een honorarium waarvoor wij uw belangen op specialistisch niveau behandelen. In tegenstelling tot andere kantoren, die doorgaans een zeer hoog tarief hebben voor diensten van advocaat-partners en een laag tarief voor minder deskundige junior-advocaten, hanteren wij altijd een scherp tarief. Bovendien wordt uw zaak bij ons altijd behandeld door een zeer ervaren advocaat-partner.

Vaste prijs

Kiest u voor een vaste prijs (ook wel fixed fee genoemd) dan spreken we vooraf met u een vast bedrag af voor de behandeling van uw zaak. U weet dan altijd precies waar u aan toe bent.

Modulaire prijsafspraken

Dit is een ideale prijsafspraak voor ondernemers die van tijd tot tijd juridische hulp in willen of moeten roepen. Met modulaire prijsafspraken kunt u voorafgaand aan de zaak voor een vaste prijs modules kopen voor de juridische dienstverlening. Hoe meer modules u koopt, hoe meer korting u ontvangt.

No cure, minimal pay

Ofschoon het in Nederland voor advocaten verboden is om no cure, no pay afspraken te maken, is het vanaf 1 januari 2014 voor onze letselschadeadvocaten mogelijk te werken volgens een vorm van no cure no pay. Het betreft een experiment voor vijf jaren, dat gebruikt mag worden voor letselschade- en overlijdensschadezaken. Daarnaast is het bij sommige andere zaken mogelijk een zeer gematigd kostendekkend uurtarief af te spreken, waarbij slechts bij succes een extra toeslag wordt berekend: no cure, minimal pay.

Gefinancierde rechtsbijstand

Wij werken ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt. U kunt dit via deze link bij de Raad voor Rechtsbijstand controleren.

Bel ons: 024-3243709
Ik wilde even vertellen dat ik zeer blij ben met het werk dat Roland voor mij gedaan heeft. Wat ik zo knap vond is dat hij die moeilijke passages in de contracten op een zeer begrijpelijke manier kon uitleggen. Ik weet zeker dat we zo heel veel problemen bij die grote klus hebben voorkomen.
Peter, 41 jaar
De heer Rohof heeft mij heel goed geholpen na die aanrijding. Ik was echt radeloos omdat ik niet meer kon werken in mijn eigen bedrijf. Hij heeft geregeld dat ik een voorschot kreeg van de verzekeraar en in elk geval mijn hypotheek kon betalen.
Jacqueline, 43 jaar
Heeft u een juridische vraag?

Het eerste oriënterende gesprek is altijd kosteloos.

Heeft u een vraag?
Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar via:
+31 (0)24 – 3243709
Wilt u liever dat wij bellen?
Of stel hieronder uw vraag: