mr. Ivo Sindram

Ivo Sindram is de gezondheidszorg met de paplepel ingegoten. Hij heeft in de zorg gewerkt als verpleegkundige en hij komt uit een gezin van artsen en apothekers. Sinds 1995 is hij advocaat, maar de zorg blijft zijn aandachtsgebied. Hij heeft een brede gezondheidsrecht praktijk waarin hij diverse organisaties adviseert en hulpverleners bijstaat in tuchtzaken, maatschapsgeschillen en tal van andere problemen. Hij heeft diverse malen met succes een bemiddelende rol gespeeld in zeer complexe en acute zorgvragen waar de relatie tussen de zorgverleners en zorgvragers volledig was vastgelopen.

Ivo is goed thuis in het gezondheidsrecht en hij is een veelgevraagde spreker en gastdocent. Naast de gezondheidsrechtelijke praktijk heeft hij een grote letselschadepraktijk. Ivo vindt persoonlijke aandacht voor de cliënt en voor zijn of haar problematiek erg belangrijk, met een open oog voor de niet juridische aspecten en voor onverwachte oplossingen, maar met een vechters- en doorbijtersmentaliteit als het moet. Hij is lid van de LSA.

Ivo is voorzitter van de Externe Klachtencommissie Regio Arnhem, voorzitter van de Raad van Toezicht van de Nederlandse Osteopatenvereniging, voorzitter van de Beroepscommissie Nederlandse Chiropractoren Associatie en lid van de Raad van Commissarissen van een kleine instelling in de zorg in Nijmegen. 

Maak direct een afspraak met Ivo Sindram.

mr. Ivo Sindram

Mail Ivo
Bel: 06 49 96 81 72
06 49 96 81 72
Whatsapp mij
gratis uw
juridische vraag