Direct juridische hulp nodig? Klik hier! of bel 024-3243709

Over Verweij

Wij zijn altijd makkelijk bereikbaar voor u

Verweij Advocaten in Nijmegen is gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan ondernemers en particulieren. Onze werkwijze is informeel en er altijd op gericht een optimaal resultaat voor u te behalen. Dat betekent in de praktijk dat we u heldere adviezen geven en indien er een juridisch conflict speelt, dat we uw zaak altijd eerst buitengerechtelijk trachten op te lossen. Mediation en onderhandelingen leiden doorgaans immers sneller tot resultaten voor u dan procedures.

Om zaken te versnellen vermijden we dus liever procedures, dan dat we ze voeren. Aan de andere kant: als uw zaak niet op een andere manier opgelost kan worden, kunt u erop rekenen dat wij ons erin vastbijten, uw zaak voor de rechtbank zullen brengen en juridisch zullen vechten om een optimaal resultaat voor u te behalen.

Het voordeel van werken met Verweij advocaten is niet alleen onze grote juridische expertise in vele rechtsgebieden. Zeker zo belangrijk is dat we voor u altijd makkelijk bereikbaar zijn. ‘s Avonds en in het weekeinde. Vooral als u ondernemer bent, zult u dat waarderen. Ongeacht de dag of het tijdstip: wij staan voor u klaar.

Hieronder vindt u onze verschillende praktijkgebieden. Als u erop klikt komt u op een pagina met een korte uitleg. Door rechts op een van onze advocaten te klikken kunt u meer lezen over hun specialiteiten. U kunt hen ook direct bellen of mailen. Zij zullen uw vragen graag beantwoorden.


Heeft u een vraag?

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Belformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of stel hieronder uw vraag:

Vraagformulier