Over Verweij

Wij zijn altijd makkelijk bereikbaar voor u

Verweij Advocaten in Nijmegen is gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan ondernemers en particulieren. Onze werkwijze is informeel en er altijd op gericht een optimaal resultaat voor u te behalen. Dat betekent in de praktijk dat we u heldere adviezen geven en indien er een juridisch conflict speelt, dat we uw zaak altijd eerst buitengerechtelijk trachten op te lossen. Mediation en onderhandelingen leiden doorgaans immers sneller tot resultaten voor u dan procedures.

Om zaken te versnellen vermijden we dus liever procedures, dan dat we ze voeren. Aan de andere kant: als uw zaak niet op een andere manier opgelost kan worden, kunt u erop rekenen dat wij ons erin vastbijten, uw zaak voor de rechtbank zullen brengen en juridisch zullen vechten om een optimaal resultaat voor u te behalen.

Het voordeel van werken met Verweij advocaten is niet alleen onze grote juridische expertise in vele rechtsgebieden. Zeker zo belangrijk is dat we voor u altijd makkelijk bereikbaar zijn. ‘s Avonds en in het weekeinde. Vooral als u ondernemer bent, zult u dat waarderen. Ongeacht de dag of het tijdstip: wij staan voor u klaar.

Hieronder vindt u onze verschillende praktijkgebieden. Als u erop klikt komt u op een pagina met een korte uitleg. Door rechts op een van onze advocaten te klikken kunt u meer lezen over hun specialiteiten. U kunt hen ook direct bellen of mailen. Zij zullen uw vragen graag beantwoorden.

Gezondheidrecht

Conflict over zorgvergoeding of aangeklaagd door een patiënt?
Verweij heeft de juiste specalisten
voor u.

Letselschade & medische fouten

Iemand anders aansprakelijk voor opgelopen lichamelijke of psychische schade? U heeft recht op schadevergoeding!

Personen- en familierecht

Gescheiden, problemen met de boedelverdeling of omgangsregeling? Verweij kent de emoties en zorgt voor de juiste oplossing.

Huurrecht woon- en bedrijfsruimte

Heeft u een conflict met uw huurder of verhuurder? Een geschil over onderhoudskosten? Wij staan voor je klaar.

Onderneming, handel en contracten

Problemen in uw maatschap, starten met een eigen bedrijf of opstellen algemene voorwaarden? Verweij staat u juridisch bij.

Incasso

Een klant weigert te betalen of betwist volgens u ten onrechte een levering? Onze VIA incasso-advocaat zorgt voor een oplossing.

Erfrecht

De advocaten van het kantoor verlenen onder andere rechtsbijstand aan erfgenamen, executeurs, testamentair bewindvoerders, schuldeisers, legatarissen en legitimarissen.

Arbeids- en ontslagrecht

Ontslag aanvechten of risico’s minimaliseren bij het opstellen van arbeidscontracten? Verweij verweij gaat voor u aan de slag.

Maak direct een afspraak met
een van onze advocaten

mr. Roland Verweij

Mail Roland
Bel: 06 55 750 543
06 55 750 543
Whatsapp mij
gratis uw
juridische vraag

mr. Ivo Sindram

Mail Ivo
Bel: 06 49 96 81 72
06 49 96 81 72
Whatsapp mij
gratis uw
juridische vraag

mr. Hester Wolfs

Mail Hester
Bel: 06 14 67 90 54
06 14 67 90 54
Whatsapp mij
gratis uw
juridische vraag

mr. Joost van Berk

Mail Joost
Bel: 06 46 27 75 56
06 46 27 75 56
Whatsapp mij
gratis uw
juridische vraag

Heeft u een juridische vraag?

Het eerste oriënterende gesprek is altijd kosteloos.
Bel 024-3243709 of mail naar info@verweijadvocaten.nl