Direct juridische hulp nodig? Klik hier! of bel 024-3243709

Disclaimer

Deze website is een uitgave van Verweij Advocaten te Nijmegen en louter bedoeld om bezoekers te informeren over het kantoor, de advocaten en de praktijkgebieden waarin de advocaten werkzaam zijn.

Alle inhoud op deze website – waaronder teksten, logo’s, foto’s en illustraties – is (intellectueel) eigendom van Verweij Advocaten, of van rechthebbende derden die aan Verweij Advocaten toestemming voor gebruik op deze website hebben gegeven. Duplicatie hiervan, op welke wijze ook en voor welk doel ook, is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van Verweij Advocaten c.q. rechthebbende derden.

Ofschoon deze website met de uiterste zorgvuldigheid is samengesteld, kan het zijn dat zij onjuiste, onvolledige of niet actuele informatie bevat. Bovendien kan de informatie op deze website voortdurend veranderen. U kunt aan de informatie op deze website dan ook geen enkel recht ontlenen.

Deze website kan links bevatten naar externe websites. Verweij Advocaten kan niet instaan voor de inhoud noch voor de werking van deze externe websites.

Als u een klacht heeft over deze website of de verstrekte informatie daarop, kunt u deze mailen naar: info@verweijadvocaten.nl


Heeft u een vraag?

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Belformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of stel hieronder uw vraag:

Vraagformulier