Praktijkgebieden

De advocaten van Verweij helpen u graag

Verweij advocaten kan u helpen bij zeer uiteenlopende juridische vraagstukken. Hieronder vindt u een overzicht van onze praktijkgebieden. Per praktijkgebied kunt u verder klikken naar meer informatie. Heeft u direct juridische hulp nodig, dan kunt u onze advocaten direct persoonlijk bereiken door hen een mail te sturen of mobiel te bellen. Hun gegevens vindt u hiernaast. Meer informatie over onze advocaten vindt u door op hun naam te klikken. Heeft u wel een vraag, maar geen spoed, dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier, of door ons kantoor te bellen voor een afspraak: 024-3243709.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  1. mr. R.J. Verweij staat geregistreerd op arbeidsrecht, huurrecht en ondernemingsrecht;
  2. mr. H. Wolfs staat geregistreerd op personen- en familierecht;
  3. mr. I.P.C. Sindram staat geregistreerd op gezondheidsrecht, letselschaderecht en tuchtrecht;
  4. mr. J. van Berk staat geregistreerd op erfrecht en ondernemingsrecht;

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Gezondheidrecht

Conflict over zorgvergoeding of aangeklaagd door een patiënt?
Verweij heeft de juiste specalisten
voor u.

Letselschade & medische fouten

Iemand anders aansprakelijk voor opgelopen lichamelijke of psychische schade? U heeft recht op schadevergoeding!

Personen- en familierecht

Gescheiden, problemen met de boedelverdeling of omgangsregeling? Verweij kent de emoties en zorgt voor de juiste oplossing.

Huurrecht woon- en bedrijfsruimte

Heeft u een conflict met uw huurder of verhuurder? Een geschil over onderhoudskosten? Wij staan voor je klaar.

Onderneming, handel en contracten

Problemen in uw maatschap, starten met een eigen bedrijf of opstellen algemene voorwaarden? Verweij staat u juridisch bij.

Incasso

Een klant weigert te betalen of betwist volgens u ten onrechte een levering? Onze VIA incasso-advocaat zorgt voor een oplossing.

Erfrecht

De advocaten van het kantoor verlenen onder andere rechtsbijstand aan erfgenamen, executeurs, testamentair bewindvoerders, schuldeisers, legatarissen en legitimarissen.

Arbeids- en ontslagrecht

Ontslag aanvechten of risico’s minimaliseren bij het opstellen van arbeidscontracten? Verweij verweij gaat voor u aan de slag.

Heeft u een juridische vraag?

Het eerste oriënterende gesprek is altijd kosteloos.
Bel 024-3243709 of mail naar info@verweijadvocaten.nl

mr. Roland Verweij

Mail Roland
Bel: 06 55 750 543
06 55 750 543
Whatsapp mij
gratis uw
juridische vraag

Roland is de naamgever van het kantoor dat hij in 1998 oprichtte. Hij is geboren en getogen Nijmegenaar en advocaat sinds 1995. Roland legt zich vooral toe op advisering, begeleiding en rechtsbijst…
Lees meer

mr. Ivo Sindram

Mail Ivo
Bel: 06 49 96 81 72
06 49 96 81 72
Whatsapp mij
gratis uw
juridische vraag

Ivo Sindram is de gezondheidszorg met de paplepel ingegoten. Hij heeft in de zorg gewerkt als verpleegkundige en hij komt uit een gezin van artsen en apothekers.Sinds 1995 is hij advocaat, maar de zorg blijft…
Lees meer

mr. Hester Wolfs

Mail Hester
Bel: 06 14 67 90 54
06 14 67 90 54
Whatsapp mij
gratis uw
juridische vraag

Hester is in 2004 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij is in eerste instantie werkzaam geweest als senior juridisch medewerker bij het gerechtshof in Amsterdam. In 2005 maakte…
Lees meer

mr. Joost van Berk

Mail Joost
Bel: 06 46 27 75 56
06 46 27 75 56
Whatsapp mij
gratis uw
juridische vraag

Joost van Berk heeft een achtergrond in de accountancy. In 2012 werd hij advocaat, direct na zijn rechtenstudie. Joost is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en erfrecht…
Lees meer