Direct juridische hulp nodig? Klik hier! of bel 024-3243709

Incasso

Een VIA incasso-advocaat kan ook complexe incassozaken voor u helder maken en oplossen.

Helaas komt het voor dat klanten weigeren te betalen, of volgens u ten onrechte een levering betwisten. Door te kiezen voor een incasso-advocaat die aangesloten is bij de Vereniging voor Incasso- en procesadvocaten (VIA) is de kans groot dat u wel het geld krijgt waar u recht op heeft. Met name ook waar het complexere zaken betreft.

Incasso- en procesadvocaten die lid zijn van de VIA verstaan hun vak, gaan recht op uw doel af en besparen u geld, tijd en veel ergernis. Bij het inschakelen van een professionele partij om uw geldvorderingen te innen moet u daar eens aan denken.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor ‘eenvoudige’ rechttoe rechtaan incassozaken. Incassowerk en de eventuele opvolgacties bij een wat ‘taaiere’ vordering, vergen echter een specialistische aanpak met diepgaande actuele kennis en de inzet van alle mogelijke middelen.VIA-leden bewijzen hun waarde in dergelijke complexere processen en procedures, bij zakelijke handelsgeschillen (B-to-B), grensoverschrijdend incassowerk en in zaken waarin uw relatie met de debiteur – ondanks de betalingsperikelen – behouden moet blijven.

Incasso- en procesadvocaten die lid zijn van de VIA zijn door strikte opleidingseisen altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving. Zij kunnen middelen hanteren die incassokantoren en deurwaarders niet mogen toepassen. Daarnaast zijn zij expert in het beoordelen van en adviseren over het inrichten van uw creditmanagement processen.

Verweij Advocaten biedt hierbij maatwerk op dossierniveau en vanzelfsprekend geven wij u vooraf altijd een goed inzicht in de haalbaarheid en de verwachte kosten.

 


Heeft u een vraag?

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Belformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of stel hieronder uw vraag:

Vraagformulier