Direct juridische hulp nodig? Klik hier! of bel 024-3243709

Letselschade & medische fouten

Lichamelijke of psychische schade? U heeft recht op schadevergoeding!

Lichamelijk letsel kan op zeer veel verschillende manieren ontstaan, zoals uit onderstaand overzicht blijkt. Maar in alle gevallen geldt: uw leven is ingrijpend veranderd. U kunt bijvoorbeeld uw werk niet meer goed doen door concentratieproblemen of lichamelijk ongemak. Of nog erger: u komt in een rolstoel terecht of bent doof of blind geworden. U heeft recht op schadevergoeding om dit leed of gederfde inkomsten te compenseren. U heeft vaak ook recht op smartengeld.

Gratis hulp bij letselschade?

Verweij advocaten heeft jarenlange ervaring in dergelijke zaken. Wij halen het maximale voor u uit uw zaak. Een hele zorg minder. En ons werk is doorgaans gratis, want de wet bepaalt dat redelijke kosten van de rechtsbijstand voor rekening van de aansprakelijke komen.

Letselschade, medische fout of beroepsziekte? Heeft u recht op schadevergoeding?

Letselschade kan verstrekkende gevolgen hebben: financiële achteruitgang, arbeidsongeschiktheid, hoge huishoudelijke kosten of medische kosten. Het letsel kan lichamelijk zijn (whiplash, breuken, brandwonden, zenuwletsel e.d.), emotioneel of psychisch (depressie, PTSS, angst e.d.). De geleden schade komt uitsluitend voor vergoeding in aanmerking indien een ander aansprakelijk is voor de door u geleden schade. De meest voorkomende oorzaken van letselschade zijn een verkeersongeval, bedrijfsongeval, een whiplash of een medische fout. Meer hierover leest u in onderstaande categorieën. Letselschade kan echter op tal van andere manieren ontstaan en resulteren in een recht op schadevergoeding. De ervaren letselschadeadvocaten van Verweij Advocaten kunnen u in elke situatie helpen bij het verhalen van deze schade. U kunt ze altijd direct bereiken en direct inschakelen. Zie hun gegevens hiernaast.


Whiplash

Kampt u met een whiplash door toedoen van een ander? Dit geeft al voldoende kopzorgen: schakel ons in voor uw vergoeding.

Lees meer

Verkeersongeval

Als een ander schuldig is aan uw letsel opgelopen door een verkeersongeval, kan de schade op die ander, of zijn verzekeraar, worden verhaald. Wij onderzoeken de beste oplossing voor u.

Lees meer

Bedrijfsongeval en beroepsziekte

Het gebeurt helaas dagelijks: een ongeluk op het werk. De werkgever is meestal aansprakelijk en u kunt recht hebben op een schadevergoeding. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn.

Lees meer

Letselschade door dieren

Bent u aangevallen door een dier of bent u bijvoorbeeld slachtoffer van een verkeersongeval door een losgebroken paard? Wij kunnen u vertellen of een schadevergoeding een reële kans heeft.

Lees meer

Letselschade bij sport en spel

Heeft u recht op schadevergoeding na een sportongeval veroorzaakt door een ander? Wij zoeken het voor u uit en helpen de schade te verhalen.

Lees meer

Lichamelijke schade door producten en medicijnen

Heeft u schade opgelopen door een gebrekkig product of medicijn? Onze advocaten zoeken uit of u recht heeft op schadevergoeding.

Lees meer

Schade bij overlijden familielid na een ongeval

Wanneer een familielid is overleden door een ongeval dat is veroorzaakt door een ander, kunnen wij voor u beoordelen of uw schade kan worden verhaald en zo ja, hoe hoog de vergoeding moet zijn.

Lees meer

Slachtoffer van een geweldsmisdrijf

Slachtoffer van psychisch of lichamelijk letsel na een geweldsmisdrijf? Wij kunnen je helpen bij het eisen van een schadevergoeding.

Lees meer
Heeft u een vraag?

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Belformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of stel hieronder uw vraag:

Vraagformulier