Direct juridische hulp nodig? Klik hier! of bel 024-3243709

Strafrecht

Bent u aangeklaagd voor het rijden onder invloed, of voor een (vermeende) mishandeling of verkrachting? Heeft de rechter u een ontnemingsmaatregel opgelegd? Verweij advocaten kan u in alle gevallen van het strafrecht juridische bijstand verlenen.

Rechtsbijstand in strafzaken verlenen wij zowel op toegevoegde als op betalende basis waarbij we aan verdachten in het gehele land rechtsbijstand verlenen. Het kan daarbij gaan om veel voorkomende kwesties zoals mishandeling, diefstal, heling en rijden onder invloed, maar ook om ernstige zaken zoals moord, doodslag of verkrachting.

Ontnemingsmaatregel strafrecht: neem tijdig contact op

Bij een afzonderlijke uitspraak kan de rechter iemand die is veroordeeld voor een strafbaar feit een ontnemingsmaatregel opleggen. Een ontnemingsmaatregel is de verplichting tot betaling van een geldbedrag aan de Staat ter ontneming van het wederrechtelijk verkregen voordeel. De oplegging van een ontnemingsmaatregel kan grote gevolgen hebben. Neemt u derhalve tijdig contact op voor adequate rechtsbijstand.

Wij kunnen u in een gratis eerste oriënterend gesprek goed informeren over de mogelijke gevolgen van u strafzaak en aangeven hoe wij u kunnen helpen. Bel of mail een van de advocaten hiernaast.


Heeft u een vraag?

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Belformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of stel hieronder uw vraag:

Vraagformulier