Direct juridische hulp nodig? Klik hier! of bel 024-3243709

Tarieven

Bij Verweij advocaten is het eerste oriënterende gesprek altijd kosteloos. In dat gesprek vertellen wij u duidelijk wat u van ons kunt verwachten en welke tarieven wij hanteren voor onze juridische diensten. Onze tarieven zijn altijd zeer scherp. Als u ons inschakelt, kunt u doorgaans kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Vast uurtarief

Het vaste uurtarief is de meest gebruikelijke vorm van factureren bij advocaten. Per uur betaalt u een honorarium waarvoor wij uw belangen op specialistisch niveau behandelen. In tegenstelling tot andere kantoren, die doorgaans een zeer hoog tarief hebben voor diensten van advocaat-partners en een laag tarief voor minder deskundige junior-advocaten, hanteren wij altijd een scherp tarief. Bovendien wordt uw zaak bij ons altijd behandeld door een zeer ervaren advocaat-partner.

Vaste prijs

Kiest u voor een vaste prijs (ook wel fixed fee genoemd) dan spreken we vooraf met u een vast bedrag af voor de behandeling van uw zaak. U weet dan altijd precies waar u aan toe bent.

Modulaire prijsafspraken

Dit is een ideale prijsafspraak voor ondernemers die van tijd tot tijd juridische hulp in willen of moeten roepen. Met modulaire prijsafspraken kunt u voorafgaand aan de zaak voor een vaste prijs modules kopen voor de juridische dienstverlening. Hoe meer modules u koopt, hoe meer korting u ontvangt.

No cure, minimal pay

Ofschoon het in Nederland voor advocaten verboden is om no cure, no pay afspraken te maken, is het vanaf 1 januari 2014 voor onze letselschadeadvocaten mogelijk te werken volgens een vorm van no cure no pay. Het betreft een experiment voor vijf jaren, dat gebruikt mag worden voor letselschade- en overlijdensschadezaken. Daarnaast is het bij sommige andere zaken mogelijk een zeer gematigd kostendekkend uurtarief af te spreken, waarbij slechts bij succes een extra toeslag wordt berekend: no cure, minimal pay.

Gefinancierde rechtsbijstand

Wij werken ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt. U kunt dit via deze link bij de Raad voor Rechtsbijstand controleren.


Heeft u een vraag?

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Belformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of stel hieronder uw vraag:

Vraagformulier