Tarieven

Bij Verweij advocaten is het eerste oriënterende gesprek altijd kosteloos. In dat gesprek vertellen wij u duidelijk wat u van ons kunt verwachten en welke tarieven wij hanteren voor onze juridische diensten. Onze tarieven zijn altijd zeer scherp. Als u ons inschakelt, kunt u doorgaans kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 

Vast uurtarief

Het vaste uurtarief is de meest gebruikelijke vorm van factureren bij advocaten. Per uur betaalt u een honorarium waarvoor wij uw belangen op specialistisch niveau behandelen. In tegenstelling tot andere kantoren, die doorgaans een zeer hoog tarief hebben voor diensten van advocaat-partners en een laag tarief voor minder deskundige junior-advocaten, hanteren wij altijd een scherp tarief. Bovendien wordt uw zaak bij ons altijd behandeld door een zeer ervaren advocaat-partner.

Vaste prijs

Kiest u voor een vaste prijs (ook wel fixed fee genoemd) dan spreken we vooraf met u een vast bedrag af voor de behandeling van uw zaak. U weet dan altijd precies waar u aan toe bent.

Modulaire prijsafspraken

Dit is een ideale prijsafspraak voor ondernemers die van tijd tot tijd juridische hulp in willen of moeten roepen. Met modulaire prijsafspraken kunt u voorafgaand aan de zaak voor een vaste prijs modules kopen voor de juridische dienstverlening. Hoe meer modules u koopt, hoe meer korting u ontvangt.

No cure, minimal pay

Ofschoon het in Nederland voor advocaten verboden is om no cure, no pay afspraken te maken, is het vanaf 1 januari 2014 voor onze letselschadeadvocaten mogelijk te werken volgens een vorm van no cure no pay. Het betreft een experiment voor vijf jaren, dat gebruikt mag worden voor letselschade- en overlijdensschadezaken. Daarnaast is het bij sommige andere zaken mogelijk een zeer gematigd kostendekkend uurtarief af te spreken, waarbij slechts bij succes een extra toeslag wordt berekend: no cure, minimal pay.

Gefinancierde rechtsbijstand

Wij werken ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt. U kunt dit via deze link bij de Raad voor Rechtsbijstand controleren.

Bel ons: 024-3243709

Heeft u een juridische vraag?

Het eerste oriënterende gesprek is altijd kosteloos.
Bel 024-3243709 of mail naar info@verweijadvocaten.nl

Gezondheidrecht

Conflict over zorgvergoeding of aangeklaagd door een patiënt?
Verweij heeft de juiste specalisten
voor u.

Letselschade & medische fouten

Iemand anders aansprakelijk voor opgelopen lichamelijke of psychische schade? U heeft recht op schadevergoeding!

Personen- en familierecht

Gescheiden, problemen met de boedelverdeling of omgangsregeling? Verweij kent de emoties en zorgt voor de juiste oplossing.

Huurrecht woon- en bedrijfsruimte

Heeft u een conflict met uw huurder of verhuurder? Een geschil over onderhoudskosten? Wij staan voor je klaar.

Onderneming, handel en contracten

Problemen in uw maatschap, starten met een eigen bedrijf of opstellen algemene voorwaarden? Verweij staat u juridisch bij.

Incasso

Een klant weigert te betalen of betwist volgens u ten onrechte een levering? Onze VIA incasso-advocaat zorgt voor een oplossing.

Erfrecht

De advocaten van het kantoor verlenen onder andere rechtsbijstand aan erfgenamen, executeurs, testamentair bewindvoerders, schuldeisers, legatarissen en legitimarissen.

Arbeids- en ontslagrecht

Ontslag aanvechten of risico's minimaliseren bij het opstellen van arbeidscontracten? Verweij verweij gaat voor u aan de slag.