Huurrecht woon- en bedrijfsruimte

Huurcontracten, problemen met de verhuurder of huurder? Verweij helpt particulieren en ondernemers met de juiste juridische keuzes.

Heeft u een conflict met uw huurder of verhuurder? Een geschil over onderhoudskosten? Of wilt u een dichtgetimmerd huurcontract laten opstellen? De specialisten van Verweij advocaten kunnen u prima helpen, of u nu ondernemer bent of particulier.

Huurders en verhuurders hebben rechten en plichten. Dat is voor beiden niet altijd even duidelijk. Vanuit onze ervaring weten wij dat er vaak tussen huurders en verhuurders een grote onduidelijkheid bestaat over hun rechtspositie. Een bijtijds juridisch advies zorgt voor helderheid en voorkomt daardoor conflicten.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het huurrecht en staan zowel verhuurders als huurders van woon-, winkel en bedrijfsruimten bij. Bent verhuurder, dan kunnen we u helpen met het opstellen van de juiste contracten, waarin we uw belangen verwoorden, of u juist helpen een contract te beëindigen. Bent u huurder dan kunnen wij het contract voor u analyseren op de juridische betekenis en correctheid: is het rechtsgeldig, in welke mate worden u beperkingen opgelegd in het gebruik van het pand, schuilen er adders onder het gras? Zo voorkomt u verrassingen in de toekomst.

Als er een geschil is ontstaan, kunnen wij ook prima van dienst zijn. We kunnen u op de eerste plaats adviseren over de stappen die u kunt nemen om het geschil buitenrechtelijk op te lossen. We kunnen desgewenst voor u bemiddelen, of – als het niet anders kan – een procedure in werking zetten.

 

U kunt bij ons terecht voor advies en juridische begeleiding bij geschillen over onder andere:

  • onderhoud
  • onderhuur
  • renovatie
  • huur en faillissement
  • beoordelen en opstellen van huurovereenkomsten
  • huurprijswijzigingen
  • ontruiming
  • gekraakte panden
  • aankoop/verkoop.

Maak direct een afspraak met
uw huurrecht advocaat.

mr. Roland Verweij

Mail Roland
Bel: 06 55 750 543
06 55 750 543
Whatsapp mij
gratis uw
juridische vraag

Heeft u een juridische vraag?

Het eerste oriënterende gesprek is altijd kosteloos.
Bel 024-3243709 of mail naar info@verweijadvocaten.nl

Gezondheidrecht

Conflict over zorgvergoeding of aangeklaagd door een patiënt?
Verweij heeft de juiste specalisten
voor u.

Letselschade & medische fouten

Iemand anders aansprakelijk voor opgelopen lichamelijke of psychische schade? U heeft recht op schadevergoeding!

Personen- en familierecht

Gescheiden, problemen met de boedelverdeling of omgangsregeling? Verweij kent de emoties en zorgt voor de juiste oplossing.

Huurrecht woon- en bedrijfsruimte

Heeft u een conflict met uw huurder of verhuurder? Een geschil over onderhoudskosten? Wij staan voor je klaar.

Onderneming, handel en contracten

Problemen in uw maatschap, starten met een eigen bedrijf of opstellen algemene voorwaarden? Verweij staat u juridisch bij.

Incasso

Een klant weigert te betalen of betwist volgens u ten onrechte een levering? Onze VIA incasso-advocaat zorgt voor een oplossing.

Erfrecht

De advocaten van het kantoor verlenen onder andere rechtsbijstand aan erfgenamen, executeurs, testamentair bewindvoerders, schuldeisers, legatarissen en legitimarissen.

Arbeids- en ontslagrecht

Ontslag aanvechten of risico's minimaliseren bij het opstellen van arbeidscontracten? Verweij verweij gaat voor u aan de slag.