Personen- en familierecht

Gescheiden, problemen met de boedelverdeling of omgangsregeling? Verweij kent de emoties en zorgt voor de juiste oplossing.

Echtscheiding, omgangsregeling met uw kinderen na de scheiding, meningsverschillen over de alimentatie, maar ook de verdeling van zakelijke eigendommen. Het personen- en familierecht kan ons allemaal raken. De experts van Verweij advocaten vinden de juiste oplossingen voor u. Ook als u ondernemer bent, kunnen wij u prima helpen, waarbij wij vanzelfsprekend uw zakelijke belangen zullen verdedigen. Al in het eerste – kosteloze – oriënterende gesprek kunnen we u adviseren of inschakelen van een advocaat de beste optie is in uw situatie. Als dat zo is, gaan wij vervolgens graag voor u aan de slag.

Onze advocaten begrijpen dat dergelijke zaken vaak emoties los kunnen maken en daarom gaan wij altijd zeer behoedzaam te werk. We overleggen nauw onze strategie met u. Zeker als er belangen van minderjarige kinderen in het spel zijn, is het niet alleen belangrijk daar onze prioriteit te leggen, maar ook ervoor te zorgen dat de onderlinge verhoudingen niet al te zeer verstoord raken. Uiteraard verliezen we daarbij uw (financiële) belangen nooit uit het oog. Vanuit onze ervaring weten we dat we veelal zonder gerechtelijke procedure succes voor u kunnen behalen. Maar als het niet anders kan, zullen we in de rechtbank alle nodige argumenten inzetten om dit succes via gerechtelijke weg voor u te bereiken.

 

Het personen- en familierecht is zeer breed. U kunt ons onder andere inschakelen voor:

 • echtscheiding
 • alimentatie voor kind en partner
 • omgangsregeling
 • gezag over een kind toewijzen
 • huwelijkse voorwaarden
 • samenlevingscontracten en ontbinding daarvan
 • geregistreerd partnerschap
 • adoptie
 • erkenning of ontkenning vaderschap
 • onder curatele stelling
 • naamsverandering

Maak direct een afspraak
met uw personen- en
familierecht advocaat.

mr. Hester Wolfs

Mail Hester
Bel: 06 14 67 90 54
06 14 67 90 54
Whatsapp mij
gratis uw
juridische vraag

Heeft u een juridische vraag?

Het eerste oriënterende gesprek is altijd kosteloos.
Bel 024-3243709 of mail naar info@verweijadvocaten.nl

Gezondheidrecht

Conflict over zorgvergoeding of aangeklaagd door een patiënt?
Verweij heeft de juiste specalisten
voor u.

Letselschade & medische fouten

Iemand anders aansprakelijk voor opgelopen lichamelijke of psychische schade? U heeft recht op schadevergoeding!

Personen- en familierecht

Gescheiden, problemen met de boedelverdeling of omgangsregeling? Verweij kent de emoties en zorgt voor de juiste oplossing.

Huurrecht woon- en bedrijfsruimte

Heeft u een conflict met uw huurder of verhuurder? Een geschil over onderhoudskosten? Wij staan voor je klaar.

Onderneming, handel en contracten

Problemen in uw maatschap, starten met een eigen bedrijf of opstellen algemene voorwaarden? Verweij staat u juridisch bij.

Incasso

Een klant weigert te betalen of betwist volgens u ten onrechte een levering? Onze VIA incasso-advocaat zorgt voor een oplossing.

Erfrecht

De advocaten van het kantoor verlenen onder andere rechtsbijstand aan erfgenamen, executeurs, testamentair bewindvoerders, schuldeisers, legatarissen en legitimarissen.

Arbeids- en ontslagrecht

Ontslag aanvechten of risico's minimaliseren bij het opstellen van arbeidscontracten? Verweij verweij gaat voor u aan de slag.