Incasso

Een VIA incasso-advocaat kan ook complexe incassozaken voor u helder maken en oplossen.

Helaas komt het voor dat klanten weigeren te betalen, of volgens u ten onrechte een levering betwisten. Door te kiezen voor een incasso-advocaat die aangesloten is bij de Vereniging voor Incasso- en procesadvocaten (VIA) is de kans groot dat u wel het geld krijgt waar u recht op heeft. Met name ook waar het complexere zaken betreft.

Incasso- en procesadvocaten die lid zijn van de VIA verstaan hun vak, gaan recht op uw doel af en besparen u geld, tijd en veel ergernis. Bij het inschakelen van een professionele partij om uw geldvorderingen te innen moet u daar eens aan denken.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor ‘eenvoudige’ rechttoe rechtaan incassozaken. Incassowerk en de eventuele opvolgacties bij een wat ’taaiere’ vordering, vergen echter een specialistische aanpak met diepgaande actuele kennis en de inzet van alle mogelijke middelen.VIA-leden bewijzen hun waarde in dergelijke complexere processen en procedures, bij zakelijke handelsgeschillen (B-to-B), grensoverschrijdend incassowerk en in zaken waarin uw relatie met de debiteur – ondanks de betalingsperikelen – behouden moet blijven.

Incasso- en procesadvocaten die lid zijn van de VIA zijn door strikte opleidingseisen altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving. Zij kunnen middelen hanteren die incassokantoren en deurwaarders niet mogen toepassen. Daarnaast zijn zij expert in het beoordelen van en adviseren over het inrichten van uw creditmanagement processen.

Verweij Advocaten biedt hierbij maatwerk op dossierniveau en vanzelfsprekend geven wij u vooraf altijd een goed inzicht in de haalbaarheid en de verwachte kosten.

Roland Verweij is lid van de VIA.
U kunt direct een afspraak
met hem maken.

mr. Roland Verweij

Mail Roland
Bel: 06 55 750 543
06 55 750 543
Whatsapp mij
gratis uw
juridische vraag

Heeft u een juridische vraag?

Het eerste oriënterende gesprek is altijd kosteloos.
Bel 024-3243709 of mail naar info@verweijadvocaten.nl

Gezondheidrecht

Conflict over zorgvergoeding of aangeklaagd door een patiënt?
Verweij heeft de juiste specalisten
voor u.

Letselschade & medische fouten

Iemand anders aansprakelijk voor opgelopen lichamelijke of psychische schade? U heeft recht op schadevergoeding!

Personen- en familierecht

Gescheiden, problemen met de boedelverdeling of omgangsregeling? Verweij kent de emoties en zorgt voor de juiste oplossing.

Huurrecht woon- en bedrijfsruimte

Heeft u een conflict met uw huurder of verhuurder? Een geschil over onderhoudskosten? Wij staan voor je klaar.

Onderneming, handel en contracten

Problemen in uw maatschap, starten met een eigen bedrijf of opstellen algemene voorwaarden? Verweij staat u juridisch bij.

Incasso

Een klant weigert te betalen of betwist volgens u ten onrechte een levering? Onze VIA incasso-advocaat zorgt voor een oplossing.

Erfrecht

De advocaten van het kantoor verlenen onder andere rechtsbijstand aan erfgenamen, executeurs, testamentair bewindvoerders, schuldeisers, legatarissen en legitimarissen.

Arbeids- en ontslagrecht

Ontslag aanvechten of risico's minimaliseren bij het opstellen van arbeidscontracten? Verweij verweij gaat voor u aan de slag.