mr. Roland Verweij

Roland is de naamgever van het kantoor dat hij in 1998 oprichtte. Hij is geboren en getogen Nijmegenaar en advocaat sinds 1995. Roland legt zich vooral toe op advisering, begeleiding en rechtsbijstand aan ondernemers op allerlei gebied. Hij is deskundig en doorkneed in zijn beroep en dankzij zijn jarenlange ervaring als advocaat en als ondernemer, weet hoe hij hoe hij ondernemers praktisch en adequaat moet adviseren om uit de juridische valkuilen te blijven waar elke ondernemer in kan vallen.

Daarnaast heeft Roland een grote procespraktijk, onder meer op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht en algemeen verbintenissenrecht. Als echte procestijger kent hij het klappen van de zweep en is de rechtzoekende bij hem in goede handen, ook als hij of zij geen ondernemer is.

Roland is naast advocaat werkzaam als mediator. De combinatie advocaat-mediator maakt Roland bij uitstek geschikt voor legal mediation, juridisch deskundige mediation. Bent u vastgelopen in een conflict, verwikkeld in een kostbare en tijdrovende procedure, overweeg dan mediation. Partijen worden in mediation vaak snel en (kosten)efficiënt naar een werkbare en duurzame oplossing gebracht waarbij de resultaten van de mediation voor de toekomst in een vaststellingsovereenkomst solide en afdwingbaar worden vastgelegd.

Roland is lid van de Vereniging van incasso- en procesadvocaten.

Maak direct een afspraak met Roland Verweij.

mr. Roland Verweij

Mail Roland
Bel: 06 55 750 543
06 55 750 543
Whatsapp mij
gratis uw
juridische vraag